Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý nebo zelený hrách | dvě hrsti |
prolisovaný česnek | 1 stroužek |
jíška | |
celerová nať | |
sůl | |
majoránka | |
majoránka | 1 hrstička |
majoránka | 1 hrstička |
majoránka | lžička |
Postup: Ze všech přísad zpracujeme na vále těsto, čtvrtinu těsta odebereme a dáme do... zobrazit recept
Postup: Troubu předehřejeme na 180°. 6 celých vajec ušleháme elektrickým šlehačem do... zobrazit recept
Postup: Zeleninu nakrájíme nadrobno, balkánský sýr na kostičky (trošku odeberu a... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Sumce naporcujeme, osolíme a dáme do větší hlubší mísy. Přidáme nadrobno... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...