Uvaříme pudink z půl litru mléka, pudinkového prášku a 3 vrchovatých lžic krupicového cukru. Hrnec s pudinkem dáme do studené vody vychladnout, občas zamícháme, aby se nám neutvořil na povrchu škraloup. Maliny rozmačkáme vidličkou a osladíme moučkovým cukrem. Do vlažného pudinku vmícháme metličkou dva bílé smetanové jogurty. Do sklenic nebo misek dáme pár piškotů, nalijeme do poloviny pudinkovou směs, další vrstva budou dvě lžičky rozmačkaných malin, dolijeme zbytkem pudinku a povrch dozdobíme rozmačkanými a čerstvými malinami. Necháme v lednici cca dvě hodiny vychladit.
Tip: Dezert můžeme připravit i bez ovoce a bez piškotů.
Červená
řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která
netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si
ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho...
zobrazit článek