Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 280 g |
máslo | 210 g |
mleté vlašské ořechy | 100 g |
moučkový cukr | 70 g |
žloutek | 2 ks |
vanilkový cukr | 1 ks |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
cukr na obalování | |
vanilkový cukr |
Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Na 1 lžíci másla zpěníme cibulku, přidáme mražený (nebo čerstvý nakrájený... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Postup: Mouku, cukr, mleté vlašské ořechy a citronovou kůru ze 1/4 citrónu dáme na vál,... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek