Do tohoto nálevu jsem dělala i čalamádu, též květák a houby jsou v něm moc dobré. Kdo je zvyklý, může mimo cibule a mrkve přidat další (papriku, česnek, feferonku, křen, hořčičné semínko) někdo kopr dává, někdo ne. Nutně tam být nemusí a je okurky chutnají výtečně.
Postup
Všechny ingredience včetně vody dáme do hrnce a deset minut důkladně povaříme. Ještě horkým zaléváme okurky ( po troškách, aby se sklenice stačily prohřát a nepraskly. Tento nálev se výborně hodí těž k zavařování hub a jakékoli zeleniny.
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích:
Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se
jedná...
zobrazit článek