19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Výživová poradna › Nakládaný eidam

Název Množství a jednotka
eidam 150 g
červená paprika 1 ks
pálivá paprika 1/2 lžičky
mletá sladká paprika 1 lžička
olej asi 2 dl
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření:
Jarča



Postup
1 dl oleje promícháme s mletou paprikou , chilli kořením, drceným rozmarýnem a nakrájeným nadrobno česnekem.
Sýr nakrájíme na menší kostičky, papriku a cibuli na proužky. Vše smícháme a vložíme do sklenice s olejem. Promícháme a dolijeme olejem tak, aby vše bylo ponořeno. Na závěr vložíme do sklenice bobkový list.


Další fotografie
 


RECEPTY

Kachní prsa na zázvoru s wok zeleninou

Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept

RECEPTY

Bulharská pomazánka

Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept

RECEPTY

Dýňová bábovka

Postup: Dýni hokkaido rozpůlíme, vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a uvaříme... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehenní řízky s batáty a dýní na víně

Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept

RECEPTY

Papriková hořčice

Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Il Mercato

Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...