9. 5. 2024   |   svátek má Ctibor
 

Zapomenuté heslo › Diskuzní fórum

Pokud si nepamatujete své heslo nebo z jiného důvodu potřebujete vygenerovat nové, zadejte e-mail, který jste vyplnili při registraci. Na e-mail vám zašleme nově vygenerované heslo, které si po prvním přihlášení můžete změnit na stránce "Nastavení účtu".
 
Přidat téma

Témata v této kategorii:

 

Poslední příspěvky v diskuzním fóru

MAMUT NA KMÍNĚ - NÁZORY

Odpověď: Moc pěkné

Autor: Neregistrovaný

Opravdu moc pěkné!Super pro všechny,co vaří každý den. Super,opravdu moc pěkné!Výborná inspirace pro všechny,co vaří každý den § Super,opravdu moc pěkné!Výborná inspirace,pro ty,co vaří každý den!Katka u

zobrazit článek

DISKUZE O RECEPTECH

Odpověď: Jídla z dětství

Autor: Kareřina Durovcová

Skvělé!Díky za výborné inspirace!Kača

zobrazit článek

DISKUZE O RECEPTECH

Odpověď: Jídla z dětství

Autor: Neregistrovaný

Vzpomínkové jídlo z dětství jsou pro mě sypánky, které mi pekla babička. Byly to bochánky z lehce oslazeného kynutého těsta posypané mákem.

zobrazit článek

DISKUZE O RECEPTECH

Jídla z dětství

Autor: Mamut :-)

Vzpomínáte na takové to sladké růžové máslo ze školky? Nedávno jsem si na to vzpomněla, když jsem dělala marmelády. Hned jsem na něj dostala chuť a prostě jsem si ho musela udělat. A co vy, máte nějaké jídla z dětství zaryté v paměti, které už jste od té doby nejedli a neděláte je? Třeba i zvláštní?

zobrazit článek

MAMUT NA KMÍNĚ - NÁZORY

Moc pěkné

Autor: allstan

Je to moc pěkné, přehledné a hlavně si tam každý může najít, co potřebuje. Mi web vyhovuje z titulu vaření a plánování samotně žijícího muže. Jsem pracovně vytížený a tak si naplánuji jídelníček na celý týden a mám vystaráno. Včetně nákupního lístku, který mi poslouží při nákupu. Je to vynikající pomoc. Jen tak dále. Rozmanitost jídel je pestrá a myslím, že pro všechny. Alan

zobrazit článek

RECEPTY

Krůtí nudličky na jablkách

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a zprudka orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept

MOUDRÉ RADY BABIČEK

Uskladnění...

Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace na Fojtství

Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...