23. 7. 2021   |   svátek má Libor
 

Rančerský salát

Název Množství a jednotka
červené fazole v nálevu 350 g
salám 200 g
vejce 3 ks
okurky sterilizované 3 ks
cibule 1 ks
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Vejce si uvaříme na tvrdo.
Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na jemno a vše dáme do mísy. Přidáme sterilované fazole, hořčici, majonézu, trochu kysané smetany a dochutíme pepřem a soli.


Další fotografie
 


RECEPTY

Pečená zelenina

Postup: Malou dýni hokkaido umyjeme, vydlabeme semena a nakrájíme na proužky o tloušťce... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehna na jablkách po staročesku

Postup: Kuřecí stehna osolíme, posypeme kmínem a vložíme do pekáčku. Česnek oloupeme a... zobrazit recept

RECEPTY

Kachna na pomerančích

Postup: Kachnu nasolíme zevnitř i zvenčí, posypeme kmínem a upečeme. Peču kachnu přes... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborové myši s česnekem

Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept

RECEPTY

Šunkofleky

Postup: Fleky uvaříme v osolené vodě. Uzeninu - můžeme použít párkový, uzené maso,... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Doporučení pro ty, kteří chtějí trvale zhubnout a chystají se k výživovému poradci

Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek

PENZIONY

Hotel Bouzov

Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...