15. 1. 2021   |   svátek má Alice
 

Farmářské fazole s uzeninou

Název Množství a jednotka
fazole sterilované 400 gramů
slanina (špek) 50 gramů
cibule 1 kus
česnek 3 stroužky
kabanos 300 gramů
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a na ní zpěníme drobně nakrájenou cibuli, rozsekaný česnek a přidáme na kostky nakrájenou uzeninu. Po chvíli zaprášíme mletou paprikou, kdo má rád, může přidat i pálivou papriku. Zalijeme trochou vody. Přidáme sterilované lečo, sterilované fazole bez nálevu, kečup. Dochutíme pepřem a soli.


 


RECEPTY

Kuřecí maso s červenou řepou a batáty

Postup: Batáty, syrovou červenou řepu a mrkev oloupeme a nakrájíme - batáty na... zobrazit recept

RECEPTY

Pažitková polévka

Postup: Do hrnce dáme máslo a na něm osmažíme drobně nakrájenou cibuli. Zasypeme moukou... zobrazit recept

RECEPTY

Falešná dršťková polévka

Postup: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na oleji ji osmažíme dozlatova. Hlívu... zobrazit recept

RECEPTY

Telecí saltimbocca

Postup: Telecí maso nakrájíme na půlcentimetrové plátky a zlehka - hladkou stranou... zobrazit recept

RECEPTY

Pikantní pstruh

Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

RESTAURACE

Lašská jizba

Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...