19. 10. 2019   |   svátek má Michaela
 

Krůtí medailonky s fazolkovým přelivem

Název Množství a jednotka
krůtí prsa 500 g
fazolové lusky mražené 350 g
smetana ke šlehání 200 ml
mléko 150 ml
hladká mouka 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 20 min.
Mamut :-)



Postup
Zmrazené fazolkové lusky dáme vařit do osolené vody na 5-10 min tak, aby byly ponořeny. Mezitím, než se uvaří, nakrájíme krůtí prsa na medailonky, naklepeme, osolíme je a opepříme. Fazolky zahustíme záklechtkou z mléka a mouky a povaříme ještě pár minut. Přidáme šlehačku a dochutíme cukrem a solí. Krůtí medailonky orestujeme na oleji, dáme na talíř a přelijeme fazolkovou omáčkou. Podáváme s vařenými brambory.



 


RECEPTY

Piškotová roláda

Postup: Celá vejce s cukrem šleháme 15 minut. Do toho pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept

RECEPTY

Želatinové bábovičky

Postup: Tvaroh vyšleháme s jogurtem a medem do pěny. Želatinový ztužovač za studena si... zobrazit recept

RECEPTY

Maďarský guláš

Postup: Rajčata spaříme vroucí vodou, nařízneme do kříže a oloupeme. Papriky očistíme a... zobrazit recept

RECEPTY

Játra na šťávě

Postup: Játra očistíme, odstraníme kanálky a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmažíme... zobrazit recept

RECEPTY

Čočka na způsob ratatouille

Postup: Čočku uvaříme v osolené vodě doměkka. Lilek a cuketu omyjeme a neoloupané... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Meloun - to pravé letní osvěžení

Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek

RESTAURACE

Hotel Singer

Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...