19. 7. 2019   |   svátek má Čeněk
 

Glosa

Tisk
Autor: Alan Stankuš
16. 04. 2014 13:55


Hlad mě přinutil si něco ukuchtit. Jsem častý návštěvník restauračncích zařízení, ale po týdnu vždy zjistím, že to je pořád dokola. Akorát se liší názvy. Jediné, co se mění, jsou stoupající ceny. A tak jsem si nakoupil nějaké maso a teď přichází ten čas, vzdát hold tomuto webu. Díky Mamutovi na kmíně, jsem schopen i já, kuchařský imbecil, něco uklohnit, najíst se a vcelku i chutně. Je to velice přehledné a srozumitelné. Když se někdy dívám na televizi, kde poskakují kolem ploten naše celebrity (a mám dojem, že to dávají častěji než zprávy) pokaždé jsem si uvědomoval, že si nikdy neuvařím a polovině toho, co tam mísí dohromady jsem nerozuměl. A teď zjišťuji, jak je to jednoduché. Ještě jednou pochvala. Pěkný, přehledný a srozumitelný web o vaření. Jak pro gurmány, tak i pro nás, kuchařské embrya. Jen tak dál Váš teď už stálý návštěvník A.S.


 
 


RECEPTY

Gnocchi se špenátem a sušenými rajčaty

Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Kokosový olej

Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek

RESTAURACE

Pod Radničním kolem

V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...