26. 1. 2021   |   svátek má Zora
 

Glosa

Tisk
Autor: Alan Stankuš
16. 04. 2014 13:55


Hlad mě přinutil si něco ukuchtit. Jsem častý návštěvník restauračncích zařízení, ale po týdnu vždy zjistím, že to je pořád dokola. Akorát se liší názvy. Jediné, co se mění, jsou stoupající ceny. A tak jsem si nakoupil nějaké maso a teď přichází ten čas, vzdát hold tomuto webu. Díky Mamutovi na kmíně, jsem schopen i já, kuchařský imbecil, něco uklohnit, najíst se a vcelku i chutně. Je to velice přehledné a srozumitelné. Když se někdy dívám na televizi, kde poskakují kolem ploten naše celebrity (a mám dojem, že to dávají častěji než zprávy) pokaždé jsem si uvědomoval, že si nikdy neuvařím a polovině toho, co tam mísí dohromady jsem nerozuměl. A teď zjišťuji, jak je to jednoduché. Ještě jednou pochvala. Pěkný, přehledný a srozumitelný web o vaření. Jak pro gurmány, tak i pro nás, kuchařské embrya. Jen tak dál Váš teď už stálý návštěvník A.S.


 
 


RECEPTY
BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

PENZIONY

Pension La Rosa

Svým návštěvníkům nabízí vysokou kvalitu ubytování a služeb v plně...