26. 5. 2020   |   svátek má Filip
 

Glosa

Tisk
Autor: Alan Stankuš
16. 04. 2014 13:55


Hlad mě přinutil si něco ukuchtit. Jsem častý návštěvník restauračncích zařízení, ale po týdnu vždy zjistím, že to je pořád dokola. Akorát se liší názvy. Jediné, co se mění, jsou stoupající ceny. A tak jsem si nakoupil nějaké maso a teď přichází ten čas, vzdát hold tomuto webu. Díky Mamutovi na kmíně, jsem schopen i já, kuchařský imbecil, něco uklohnit, najíst se a vcelku i chutně. Je to velice přehledné a srozumitelné. Když se někdy dívám na televizi, kde poskakují kolem ploten naše celebrity (a mám dojem, že to dávají častěji než zprávy) pokaždé jsem si uvědomoval, že si nikdy neuvařím a polovině toho, co tam mísí dohromady jsem nerozuměl. A teď zjišťuji, jak je to jednoduché. Ještě jednou pochvala. Pěkný, přehledný a srozumitelný web o vaření. Jak pro gurmány, tak i pro nás, kuchařské embrya. Jen tak dál Váš teď už stálý návštěvník A.S.


 
 


RECEPTY

Avokádová pomazánka

Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

Zámeček pod hradem

Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...